FORFATTER_sagt.om

Sagt

om workshoppen

Som lærer, oplevede jeg Pia som professionel, nem at komme i kontakt med, god at planlægge med og fleksibel. Hun tog ansvar og var energisk fra start til slut! 

 

Børnene havde en rigtig god dag, nogle var meget positivt overrasket, og glæder sig til at se og læse deres historier på hjemmesiden. Alle var fuldt ud tilfredse med dagen, og en sagde endda “Pia smittede med hendes gode energi, og jeg havde virkelig lyst til at arbejde”.  

“Hun var god til at give idéer og det hjalp meget”.


Camilla Christensen / Lærer 5.a., Rosengårdskolen


*


Min 3. klasse arbejdede fokuseret under hele workshoppen.


Det var tydeligt, at det motiverede dem, at deres tekst og illustrationer skulle udgives som bog. Børnene kan skrive sig ind i deres fortælling, men også tegne sig ind, og det hjalp også de elever, der var udfordret af at skulle skrive egen fortælling.


Flere begyndte med at tegne, og på den måde voksede deres fortælling.                   


Pia lytter og tager elevernes tanker om bogen meget seriøst, og det mærker eleverne.  De får et andet fokus i deres egen arbejdsproces og nogle virkelig flotte resultater.


Det er en fordel, at eleverne kender til opbygning af egne tekster, og at de har arbejdet med skriveøvelser inden workshoppen.


Mange hilsner Mette, lærer ved Frederiksberg Skole


*


Hej Pia.


Som aftalt har jeg skrevet lidt om mine tanker og oplevelser under workshoppen i dag.


Jeg synes det gik super godt og det var meget interessant at se eleverne arbejde med bøgerne. Du startede med en meget kort intro til eleverne, om hvad der skulle ske og hvad der forventes af dem, hvorefter eleverne fik lov til at arbejde med bøgerne.


Den korte intro havde god effekt oplevede jeg, eleverne var nysgerrige og går, efter tegn fra dig, i gang med det samme.


Du formår at få selv de mindre kreative elever til at skrive historier og lave kreative illustrationer, ved blot kollektivt på klassen at bede dem starte med at tegne en tegning til forsiden, for herefter historierne vil komme helt af sig selv. - succes!


Undervejs bliver eleverne vejledet af dig, når du går rundt i klassen og du følger aktivt med i elevernes arbejde og sætter dig ned hos dem der har brug for et ekstra skub.    En rigtig god formiddag, med meget glade elever. Tak!


Venlig Hilsen

Camilla Davidsen,

Vikar på Sommersted Skole.


*


Hej Pia :) Selv tusind tak for en rigtig god oplevelse!


Det var så dejligt at have besøg af jer, og opleve hvordan børnene dybt engageret gik ind i projektet. Det var rigtigt rart at se, hvordan I tog jer tid til børnene, og fik arbejdet en historie frem sammen med dem. Jeg hørte også efterfølgende forældre omtale workshoppen i rosende ord.

 

Du må meget gerne skrive til mig, når historierne ligger klar på nettet. :-)

 

De bedste hilsener fra

Med venlig hilsen                                                                                                                                                                          Linn/BU2                                                                                                                                                                                  Børneafdelingen, Skejby Sygehus


*


Hej Pia

  

Tak for i fredags.


Mine elever havde en rigtig god dag. De synes, det havde været en god og lærerig dag.


Min oplevelse:


1: Lidt mere præsentation af dig selv – men selvfølgelig ikke noget ligegyldigt.


2: Rigtig god ide at starte med en tegning.


3: Jeg synes, der er meget læring i at skrive om og skrive om og skrive om og så faktisk synes jeg 3 timer er for lidt. Selvfølgelig kan man speede tempoet op ved at eleverne har tænkt over ideen inden, men synes stadig 3 timer er meget lidt til både oplæg fra dig, tegning og skrivning.


4: Det er super fedt at have besøg af en anden til at sætte gang i skriveprocessen.        Det begejstrer eleverne på en helt anden måde.


5: Vi har nu læst Zeppi Ballon – dejlig historie. Eleverne var begejstrede. Jeg læste den højt for dem. Efter sommerferien vil den blive præsenteret for alle elever på skolen og blive en del af vores skolebibliotek.


Tak for at du ville bruge os - sig endelig til en anden gang:-)


Venlig hilsen

Henriette Hayton

Lærer ved Den Nye Friskole


*


I min 5. klasse har vi haft forfatterbesøg af Pia Larsen i forbindelse med workshopkonceptet Sommerfugleeffekten. 


Det var en rigtig god oplevelse, hvor alle elever kunne være med. Eleverne skulle tage udgangspunkt i deres egen tegning, og skrive en historie ud fra den.

Det gjorde det nemmere for eleverne at finde på. De var allesammen meget optagede af at gøre det godt og tog opgaven meget alvorligt. Det summede af aktivitet i klasselokalet, alt imens at Pia gik rundt og hjalp eleverne ved bordene.


Pia har evnen til at indgyde troen i eleverne på at alle kan skrive en bog.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg klart vil anbefale.


Karina Nissen, lærer på Fællesskolen Starup-Øsby