Statements_SagtOm

Sagt om  

Jeg synes vi havde en rigtig god dag sammen. Det var dejligt, at der kom en udefra, som vidste noget om et område, vi ellers ikke ville beskæftige os med.


Vi synes det var spændende at få et indblik i, hvad man kan gøre i Photoshop, for at lave illustrationer, og vi ville gerne have hørt eller set mere om, hvordan det foregår. Jeg selv blev især meget inspireret af at opleve din tilgang til børnenes tegninger, hvordan du kunne se "noget" i alle billeder. Det tager jeg med mig.


Jeg synes det var lidt synd, at vi ikke havde tid til at børnene læste egne tekster igennem og rettede dem til (også for dig, da du har haft noget gennemlæsning af teksterne derhjemme).


I vores tilfælde kunne vi måske have sendt/delt teksterne med dig efterfølgende, så vi kunne have lavet dem "færdige" selv. Men selvfølgelig var det også et kæmpe plus, for mig som lærer, at det var et afsluttet forløb. 

 

Jeg takker for en god dag.

 

Mange hilsner,

Lotte, lærer ved Hollup Pile Skole*Jeg bliver nødt til at fortælle, at jeg selv har en datter i klassen, og hold nu op, hvor var hun begejstret for det, du lavede med børnene. Hun fortalte og fortalte og var bare så stolt af sin tegning, og som jeg kan høre det, så var du mega god til at rose børnene også – hun var i hvert fald meget stolt, da hun kom hjem J

 

På forhånd 1000 tak for din hjælp J

 

Venlig hilsen

Sara Svendsen, Skolesekretær, Skovbrynet

S o m m e r f u g l e e f f e k t e n

workshop@sommerfugleeffekten.com

CVR: 39715139

Copyright ©